GameConnect
2007-08-05 - spel, gameconnect
120
GameConnect
Jag startade GameConnect i januari 2004, för över tre och ett halvt år sedan. Tanken med GameConnect var att erbjuda high end-servrar till Stadsnät som ville profilera sig mot ungdomar, vilket är en bortglömd målgrupp för nätägare. De flesta tjänster riktar sig mot dem som har råd att betala för tjänsten också. Det finns inget i näten som riktar sig mot ungdomar, vilket är synd.
På tre och ett halvt år så har jag sålt in GameConnect till fyra stadsnät och det har varit tider då GameConnect har haft de populäraste spelservarna inom en viss speltitel.
Just nu ligger GameConnect minst sagt i dvala. Visst, det spelas fortfarande en hel del på servarna, men jag har tyvärr inte tid att lägga ned obetald tid på GameConnect längre eftersom det faktiskt går rätt så bra för mitt lilla företag. När det går bra för en så betyder det att man får mindre tid till ideella projekt, tyvärr. Det gäler givetvis även Level7 som också är en spelrelaterad site som jag önskar jag kunde lägga ned mer tid på.
Så, vad ska jag göra med GameConnect? Ska jag avveckla det och erbjuda spelservrar som en hobby bara? Ha det som en liten rolig tjänst på sandman.net där folk får spela och klaner kan få bli sponsrade? Eller ska jag försöka få tag på folk som vill hjälpa till att sälja in GameConnect till stadsnät och ISP:ar?
Frö det jag har är väldigt åtråvärt inom spelvärlden. Jag har spelservrar och snabb uppkoppling. Utav alla saker en klan vill ha så är det det som smäller högst. Och jag utnyttjar det kanske inte till max. Folk har sagt åt mig att jag borde börja hyra ut servrar, irc-bouncers (ja, det låter helt 1996, men det är tydligen också väldigt åtråvärt) och så vidare. Jag har ju turen att jag sitter på en hög värstingservrar och just nu står dom bara och förfaller som bäst.
Det är inte direkt så att jag ser GameConnect som ett sätt att tjäna stora pengar på. Så jag slits lite mellan att satsa lite mer på siten (vilket måste innebära pengar) och att erbjuda det privat via min hemsida, utan något vinstintresse alls, men då med lägre ambitioner.
Jobbigt smile
Mer i Webblog
Brllopsdag
iLifeikonerna
Billigare och snabbare
GameConnect
Flytta till landet
Havet
011808
Nyckelord: spel eller gameconnect
Flatout igen
Flatout Ultimate Carnage
FPS p konsoll
GameConnect
Stardust HD
Red Ring of Death
Pimp my Sensor Bar
Elsa
Foton på bilen
Remarkable 2
Ny espressomaskin!
Porträtt av Emma
AtlasCMS och rådande krissituation
Ny bil! Ford Mustang Mach-E GT
Spelbordet, igen
Ny bil beställd
Två månader med Keto
Spelbord v3
Mechanical Age map
More shading and water
Första månaden med Keto
Keto
Fotosession: Tabitha
Utebelysning
Återvinningsskåp
Måla om huset
Byggt hylla till vintunnorna
Dodge RAM
Inline-redigering
Drömmen om ett spa
Dags för carport
Survey Island, what is happening?
Golvprov
Gillestugan uppdaterad!
Spelbord v2
Tre billyhyllor blir två
Gymkort
You can't take the sky from me
Högtalare klara!
eklundh.com tar ned skylten
Högtalare bestämda!
Uppgraderingar biorum
Lord of the Rings-maraton
Ergonomiskt som tusan!
Lego Storm Trooper
Fågel Fenix
Två hyllor på badrummet
Hobbyhörna fixad
Hylla bakom soffan
Modellbygge igen!
Porträtt av u/Flattie-Ratty
Porträtt av u/DangDoood
Buy prints of my maps
Hero Dashboard för Descent
3D-printer
Fältsjukhus 616
Ny kaffemaskin