Bröllopsdag
2007-08-10 -
27
Idag är det min och Tinas bröllopsdag! Vi har varit gifta i hela fem år nu. Inte dåligt! Om en månad så har vi varit ihop i nio år också.
Så, vad ska vi göra på bröllopsdagen då? Ja, det verkar sm om sömn ligger högt på listan just nu. Tina var på reggae-festival igår och kom hem klockan mitt i natten, smällde i dörren och väckte barnen som ställde sig i kö för att kissa under ivriga hyschningar från Tina. Men innan dess så blev jag bryskt väckt av att slangen till luftkonditioneringen drällde i golvet, varpå jag insåg att klockan var halv två och Tina fortfarande inte var hemma. Oförmögen att somna om på grund av oro så fick jag ju lov att gå upp och ringa henne. I mörkret i kontoret på våningen nedan så välter jag ju givetvis ur ett glas med vatten (det var en sådan dag, dottern välte ut ett juiceglas och jag en kaffekopp tidigare på kvällen) så det var bar att torka rent innan man lyckades ringa henne. Inget svar! Men signalen gick ändå fram, så mobilen kan inte ha brunnit upp i ett stort eldinferno när deras bil sladdade av vägen och exploderade på grund av galna 18-åringar trängt dem av E18 på vägen hem. Tur det!
En sekund senare så ringer Tina tillbaka och berättar att dom är på väg hem. Puh! Jag somnar om och vaknar som sagt bryskt av att Tina - uppenbarligen ruskigt förbannat på något - smäller i dörren. Ok, den är lite trög ibland, men jag lyckas minsann komma hem sent utan att väcka hela grannskapet, hörru!
Bröllopsdag ja! Tanken var först att vi skulle låna ut barnen till farmor (check!) och ha en mysig hemmakväll där vi lagade god mat tillsammans (oxfil+e de provencale au revoir de la francious eller något sådant) och sen kanske kolla på någon trevlig film (är The 40 Year Old Virgin rolig? Bra? Skoj? Skit?). Men jag talade just med Tina i telefonen och det är tydligt att hon inte skulle orka med något av ovanstående med tanke på föregående kväll och nattliga äventyr. Så då borde hon åtminstone vila och sen får vi se? Ja, jag vet inte.
Faktum är att vi båda varit ruskigt dåliga på att komma ihåg bröllopsdagar förut, så vi har alltid efter-firat med en middag eller liknande. Men i år skulle vi minsann visa dem! Haha! Eller kanske inte. Vi får väl se vad som blir av kvällen. Big Mac & Co och somna framför Simpsons är ju också ruskigt romantiskt... Hmmmm.
Mer i Webblog
Spela p MediaPC
Flatout Ultimate Carnage
FPS p konsoll
Brllopsdag
iLifeikonerna
Billigare och snabbare
GameConnect
Elsa
Foton på bilen
Remarkable 2
Ny espressomaskin!
Porträtt av Emma
AtlasCMS och rådande krissituation
Ny bil! Ford Mustang Mach-E GT
Spelbordet, igen
Ny bil beställd
Två månader med Keto
Spelbord v3
Mechanical Age map
More shading and water
Första månaden med Keto
Keto
Fotosession: Tabitha
Utebelysning
Återvinningsskåp
Måla om huset
Byggt hylla till vintunnorna
Dodge RAM
Inline-redigering
Drömmen om ett spa
Dags för carport
Survey Island, what is happening?
Golvprov
Gillestugan uppdaterad!
Spelbord v2
Tre billyhyllor blir två
Gymkort
You can't take the sky from me
Högtalare klara!
eklundh.com tar ned skylten
Högtalare bestämda!
Uppgraderingar biorum
Lord of the Rings-maraton
Ergonomiskt som tusan!
Lego Storm Trooper
Fågel Fenix
Två hyllor på badrummet
Hobbyhörna fixad
Hylla bakom soffan
Modellbygge igen!
Porträtt av u/Flattie-Ratty
Porträtt av u/DangDoood
Buy prints of my maps
Hero Dashboard för Descent
3D-printer
Fältsjukhus 616
Ny kaffemaskin