Stardust HD
2007-07-17 - playstation, spel
151
När Calling All Cars kom till Playstation Network så ansåg många att det skulle bli årets "minispel". Det är ruskigt skojigt faktiskt, speciellt när man spelar två mot varandra. Minispel är spel som laddas ned för en nätt summa, typ 70 eller 45 kronor. Oftast så är det Co-op spel som just Calling all cars, eller Blast Factor. Eller som i Xbox live där det finns en hög olika pusselspel som Hexic och sådant.
Stardust HD är dock det bästa hittills om någon frågar mig, vilket inget gjort - jag säger det ändå. Så det så. Du är ett litet rymdskepp som cirkulerar runt en planet. Planeten bombarderas med asteroider och fiendeskepp i en härlig röra och oftast så har du hundratals objekt på skärmen samtidigt. Allt sker i en "sfär" runt en planet så när du färdas så åker du hela tiden runt planeten och möter objeketen du åker ifrån på andra sidan igen.
Man har tre vapen - Rock crusher, gold melter och ice splitter. De asteroider som faller är, passande nog, gjorde av sten, is eller guld. Inuti asteroiderna så finns det gröna glödande stenar (som för tankarna till kryptonit) som innehåller powerups, som antingen gör dina vapen bättre eller ger dig en sköld, bomb, nytt liv osv. Det gäller att tänka på vilka powerups man ska ha för att få bäst vapen för den planet man är på. Jag vet inte hur många gånger jag körde första banan innan jag hajjade att det var bäst att skaffa powerup på rock crusher eftersom alla stenar på den banan är av - ja - sten. Nästa planet är det guld blandat med sten så man måste vara taktisk.
Stardust HD
Kontentan är i alla fall att detta är 100% äkta arkad-glädje. Skjut åt alla håll, akta dig för finenden! Ta powerupen! Aaaah, akta! NEEEEEEEEJ!! Game over!
Det är också uppbyggt precis som ett arkadspel. Blir det Game Over så är det kört. Man kan inte spara. Har man klarat en planet så har man låst upp nästa, så man kan börja där igen, vilket ju är bra, men dör man precis vid slutbossen på planeten så får man köra den igen från början. Varje planet har fyra faser man ska gå igenom och det blir bara mer och mer hektiskt.
Jag älskar det!
Mer i Webblog
Foto p bilen
Vngsta HDR
Nytt spamsystem frn Microsoft
Stardust HD
Red Ring of Death
HDR foton
Pimp my Sensor Bar
Nyckelord: playstation eller spel
FPS p konsoll
GameConnect
EyeConnect  PS3  Sant
Stardust HD
Blazing Stillman
Blazing Angels
Playstation 3
Skiss för tatuering
Spelbordet klart
Laser cutting my Myst Island
We Can Do It
Batwing
Elsa
Skaffat husbil
Foton på bilen
Remarkable 2
Ny espressomaskin!
Porträtt av Emma
AtlasCMS och rådande krissituation
Ny bil! Ford Mustang Mach-E GT
Spelbordet, igen
Ny bil beställd
Två månader med Keto
Spelbord v3
Mechanical Age map
More shading and water
Första månaden med Keto
Keto
Fotosession: Tabitha
Utebelysning
Återvinningsskåp
Måla om huset
Byggt hylla till vintunnorna
Dodge RAM
Inline-redigering
Drömmen om ett spa
Dags för carport
Survey Island, what is happening?
Golvprov
Gillestugan uppdaterad!
Spelbord v2
Tre billyhyllor blir två
Gymkort
You can't take the sky from me
Högtalare klara!
eklundh.com tar ned skylten
Högtalare bestämda!
Uppgraderingar biorum
Lord of the Rings-maraton
Ergonomiskt som tusan!
Lego Storm Trooper
Fågel Fenix
Två hyllor på badrummet
Toalett remake
Hobbyhörna fixad
Hylla bakom soffan
Modellbygge igen!