The Avengers
2011-07-25 -
Marvel har släppt lite teaser-material för Avenger-filmen som släpps om mindre än ett år. Det här är en film som annonserades 2005 och spikades 2008 efter framgången med Iron Man och har sedan dess väntat på att alla Origin Stories ska släppas. Och med Captain America (som fick ett sjukt bra välkomnande, långt över mina förväntningar) så är cirkeln sluten. Filmning startade i April och är förmodligen inte helt klart än.
De karaktärer som kommer vara med i filmen är de som syns i bilden, och det är helt otroligt att dom förutom för Hulken lyckats få alla skådespelare som spelar karaktärerna i respektive Origin Story att klämma in Avengers i deras schema. De huvudkaraktärer som kommer vara med är Robert Downey Jr som Iron Man, Chris Evans som Captain America, Chris Hemsworths som Thor, Samuel L Jackson som Nick Fury, Scarlett Johansson som Natasha Romanoff och sen lite övriga S.H.I.E.L.D-karaktärer och även Jeremy Renner som Hawkeye.
Här är några posters som är del av hela gobelängden ovanför som visades under Comic Con i USA.
Jag är sjukt spänd på den här filmen, och då har jag inte ens sett Cpatain America än, eller ens Thor. Thor tror jag fick lite mer blandat välkomnande än Captain America, men fortfarande positivt.
Tänk vilken otroligt svår uppgift att ta varje karaktärs separata Origin Story, regisserad av massa olika regissörer med olika stilar och göra en sammanhängande film med alla dessa karaktärer. Jag antar att dom kan ignorera The Incredible Hulk fron 2008 regisserad av Louis Leterrier, samt även Hulk från 2003 av Ang Lee (en av mina favorit-seriehjältefilmer, till skillnad från vad många tycker).
Avengers regisseras av Joss Whedon, som regisserade Thor, men har annars mest jobbat med TV (Buffy, Angel, Firefly), så det är svårt att uttala sig om han har vad som krävs för att sy ihop den här säcken. Filmen är producerad av Kevin Feige som producerade Captain America, Iron Man, The Incredible Hulk och Thor, men även lågvattenfilmer som Spider-Man 3, Daredevil och Elektra. Han jobbar på Marvel så det är inte underligt alls att han varit inblandad i de flesta av dessa filmer, men jag tvivlar på att han tillför något till själva produktionen.
Mer i Webblog
Anvnd din systemkameralins p din iPhone
Kolmrden
Kontokort hackat
The Avengers
Drive Angry
Att vara sann mot boken
eBay rippar sandmannet
Fjällkaffe
1/20 DeLorean Time Machine
Caso Outdoor Cooler
Minikyl Coca Cola
Verktygsvagn med verktyg, 161 delar
CSS filters for background images
Huset ommålat!
Skiss för tatuering
Spelbordet klart
Laser cutting my Myst Island
We Can Do It
Batwing
Elsa
Skaffat husbil
Foton på bilen
Remarkable 2
Ny espressomaskin!
Porträtt av Emma
AtlasCMS och rådande krissituation
Ny bil! Ford Mustang Mach-E GT
Spelbordet, igen
Ny bil beställd
Två månader med Keto
Spelbord v3
Mechanical Age map
More shading and water
Första månaden med Keto
Keto
Fotosession: Tabitha
Utebelysning
Återvinningsskåp
Måla om huset
Byggt hylla till vintunnorna
Dodge RAM
Inline-redigering
Drömmen om ett spa
Dags för carport
Survey Island, what is happening?
Golvprov
Gillestugan uppdaterad!
Spelbord v2
Tre billyhyllor blir två
Gymkort
You can't take the sky from me
Högtalare klara!
eklundh.com tar ned skylten
Högtalare bestämda!
Uppgraderingar biorum
Lord of the Rings-maraton
Ergonomiskt som tusan!