Datorproblem
2006-11-24 - macintosh
655
powermacg5
Datorproblem
Ja, mina datorproblem har bara vuxit sig större tyvärr. Det visade sig att vattenkylningen i min arbetsdator läckte och förstörde nätdel, processorerna och lite annat. Och det värsta är att reservdelarna är "out of stock" och Office (som jag lämnade in till) inte vet när dom kan få tag på dem. SÅ jag är utan jobbdator på obestämd tid.
Man är så otroligt beroende av sin dator så man blir alldeles handikappad när något sådant här händer. Inte nog med att jag inte har en dator, men filer och sådant ligger ju kvar på den datorn som är inlämnad. Plus att jag sitter och jobbar på min PowerBook som är en jättebra laptop, men inte direkt tillräckligt snabb för att köras som jobbdator.
Så, detta vore ju inget problem om min order hade gått igenom hos Apple. Men dom kunde inte börja "bygga" min order förrän jag betalat ordern, och jag får inte pengar förrän i slutet av månaden, så ordern har stått på "hold". Typsikt. Men när detta inträffade så måste jag få iväg min order så jag kan minimera min väntetid. Så nu har jag via Apple Store beställt en ny MacBook Pro som jag förhoppningsvis kan använda som arbetsdator en stund. Sen lade jag resten av min order på en ny arbetsmac hos Office; Mac Pro värstingmodellen. Trevligt.
Nu är det bara att hoppas att Apple inte släpper en processoruppgradering så fort jag fått datorn. Det vore ju typiskt.
Mer i Webblog
Power nap Zune Modellbygge Datorproblem Trasig dator 2D till 3D samt konturer Raytracing
Nyckelord: macintosh
Nu har jag dator igen Rosetta ntligen kom den Datorproblem MacWorld r hr Xserves i oktober  men det r ju nu Nu har jag den i handen