USA
2008-02-18 -
2
Nu är jag i USA. Jag har ju kunder här numera. Packetfront ska ju lansera mina webtjänster, och Atlas, här i USA. Riktigt skoj.
130896
Klockan fyra på morgonen igår (söndag) gick jag upp för att hinna med flyget som gick klockan 06:20 som bar av till Amsterdam, byte av plan sen vidare till Minneapolis och därifrån till Salt Lake City. Resan mellan Amsterdam och Minneapolis tog nästan nio timmar... i ekonomiklass... och jag är 193cm lång... Det var fan outhärdligt. Om vi åker fler gånger så måste det ske i business class annars kommer jag inte överleva. Det är ju ändå affärsresor, eller hur?
130897
Salt Lake City från ovan, bergen är helt fantastiska!
När vi landat i Salt Lake City så hyrde vi en bil och körde till Orem där hotellet är. Vi kom fram ungefär 19:00 lokal tid, vilket är 03:00 på natten i hjärnan. Satan vad trött man var, men man kan ju inte gå och lägga sig på en gång heller, så kommer man ju helt i otakt.
touchhand
130898
Dimman vid bergen är helt fantastisk
Sen var vi givetvis förbi Apple Store i Salt Lake City för att köpa iPhone, men dom hade inte 16GB-modellen inne! Så vi skulle komma tillbaka på tisdag och se. Men jag fick i alla fall klämma på Macbook Air. Satan vad tunn och lätt den är. Väger nästan inget. Helt otrolig.
130899
Jag vaknade i alla fall runt tresnåret lokal tid igen och försökte slumra fram till frukosten kl sex. Just nu sitter jag på hotellrummet och väntar på att klockan ska bli halv nio så vi kan åka till kunden där jag ska installera deras Atlas-server.
Mer i Webblog
De fyra elementen Tr Jag har en iPhone USA Nicke Nyfiken Lite nya tavlor Norra Europas minsta pepparkakshus