Dodge Charger
2012-06-03 - ny bil, bil, dodge, dodge charger
0
I höst så går leasingavtalet ut på min nuvarande bil, som är en Honda Accord 2.4 Executive. Jag har varit sjukt nöjd med den här bilen. Den går som ett spjut, har en helt fantastik växellåda och väldigt bekväm med mycket bra körglädje.
2010-honda-accord-euro1
Tyvärr så ser Hondan en skvätt "tråkig" ut. Det är inte en frän bil direkt. Lite gubbvarning på den. Eller lite för mycket direktörsbil kanske.
Och just nu ser det ut som get finns utrymme för att kanske gå upp en prisklass i bil,och den bil det lutar mest åt är en Dodge Charger faktiskt. En riktigt amerikanare! Inte så likt mig kanske. Så här ser den ut:
black_charger3
Ingen som kan påstå att den ser "gubbig" ut tycker jag. Jag har varit lite småkär i den här bilen i kanske ett år nu och nu har jag kollat upp och dubbelkollat alla siffror. Jag höjer månadskostnaden en aning och förmånsvärdet är ju högre på den så klart, men det ska inte vara något större problem.
Jag har även kollat på en Volvo XC90 som jag kollat på tidigare också, men jag sparar den tills dess att vi bor på landet.
Inget är påskrivet vad gäller Dodgen, men som det ser ut nu så lutar det starkt mot den, och att jag löser in min nuvarande bil och leasinglånet i förväg så jag får en leasingperiod som börjar tidigare på året.
Vi får se hur det blir helt enkelt!
Mer i Webblog
G ned i vikt utan att banta eller trna Snow White and the Huntsman Ny bil Dodge Charger Dodge Charger Prometheus Konstig klnning Bilderna framkallade
Nyckelord: ny bil, bil, dodge, dodge charger eller srt8
Mantomatlda Imponerande DHL Dodgefront Dodge Charger IKEA kper SAAB Nyvaxade bilar