Millimeterjägare
2007-03-25 -
205
Det tog ungefär två dagar, men nu är skåpen på plats. Det tog så pass lång tid eftersom när vi kom fram till väggen så insåg vi att vi hade 10 cm över, så vi hade kunnat ha 40cm-skåp istället för dom 30cm-skåp vi hade tagit "för säkerhets skull". Men om vi kunde ha 40cm så var allt så mycket bättre. Iväg till IKEA och inhandla nya stommar!
Bara detta är ju ett perfekt exempel på varför det är så bra att köpa kök från IKEA. Min mor köpte kök från Myresjökök nyss när hon flyttade till lägenhet, och då visade det sig att dom mätt fel i ritningen, ersättningsdelarna hade en leveranstid på två veckor! Hrä var leveranstiden två timmar, vilket var det det tog att åka till IKEA, snacka med , hämta ut nya delar och sen hem igen. Helt underbart bra.
Nåja, med allt ihopsatt så var det monteringen som var nästa steg, varpå lite våld fick lov att användas för att tvinga in skåpen på plats. Passa då! Vi vill ha 40cm-skåp! Men sanningen hånskrattade oss rakt i ansiktet. När vi väl fått det på plats så var utrymmet för diskmaskinen 59,5 cm! En halv centimeter för litet! Ska vi verkligen behöva gå tillbaka till dom där heeemska 30cm-skåpen?? Neeeeej!
Sen kom Tina på det - vi tar bort täcksidan för högskåpet! Då tjänade vi 1,5 cm och diskmaskinen gick in. Resten av skåpen gav en lättnadens suck då dom helt plötsligt fick rum att vara helt raka. Skönt!
Täcksidan och högskåpssidan har ju två olika nyanser, men eftersom båda är vita så tror vi inte det kommer märkas. Sen hade vi lite planer på att måla den sidan i "svart tavla"-färg, så man kan skriva meddelanden på den med vit krita.
Men slutet gott, allting gott. Nu är alla skåpen på plats (förutom ett då) och idag ska vi koncentrera oss på inredning i skåpen samt vitvarorna som står och tar plats i garaget. Önska oss lycka till!
Mer i Webblog
Nu brjar det nstan likna ett kk
Kksbnk och kakel
Apple TV vs Xbox 360
Millimeterjgare
Solglasgon
Playstation 3
Nu r kket borta
Laser cutting my Myst Island
We Can Do It
Batwing
Elsa
Skaffat husbil
Foton på bilen
Remarkable 2
Ny espressomaskin!
Porträtt av Emma
AtlasCMS och rådande krissituation
Ny bil! Ford Mustang Mach-E GT
Spelbordet, igen
Ny bil beställd
Två månader med Keto
Spelbord v3
Mechanical Age map
More shading and water
Första månaden med Keto
Keto
Fotosession: Tabitha
Utebelysning
Återvinningsskåp
Måla om huset
Byggt hylla till vintunnorna
Dodge RAM
Inline-redigering
Drömmen om ett spa
Dags för carport
Survey Island, what is happening?
Golvprov
Gillestugan uppdaterad!
Spelbord v2
Tre billyhyllor blir två
Gymkort
You can't take the sky from me
Högtalare klara!
eklundh.com tar ned skylten
Högtalare bestämda!
Uppgraderingar biorum
Lord of the Rings-maraton
Ergonomiskt som tusan!
Lego Storm Trooper
Fågel Fenix
Två hyllor på badrummet
Hobbyhörna fixad
Hylla bakom soffan
Modellbygge igen!
Porträtt av u/Flattie-Ratty
Porträtt av u/DangDoood
Buy prints of my maps