Solnedgång
2007-06-15 - portfolio, tavla
551
solnedgang
Solnedgång
Stillman bad mig måla en tavla som han kunde ge bort som present eftersom han ska på bröllop på idag (på sin egen födelsedag! Undrar om han kommer sno tavlan själv kanske?). Tjejen som gifter sig är en gammal klasskompis till mig och Stillmans idé var att det skulle vara ett par som satt på en bänk vid en park. Det lät ju fint.
Jag tyckte nog att det skulle ingå en solnedgång också, annars så blev den nog ungefär som han (och jag) hade tänkt sig. Ville också få till en cirkel/runt-känsla och träden som båda dras inåt gjorde det rätt så bra tycker jag. Dom liksom dras mot solen.
teckning
Här är skissen jag gjorde inför tavlan. Är inte alltid jag tar mig tid att göra en skiss, men ibland är det rätt så viktigt för att få till en komposition som känns balanserad.
Jag brukar ju inte lägga ut tavlorna direkt i bloggen, men ska nog börja med det. Då får man möjlighet att skriva lite mer om dem, samtidigt som dom även kan ligga kvar i portfolion. Hoppas det inte framstår som fruktansvärt pretentiöst.
Mer i Akryl
Gitarrist Sushi Blomma SolnedgÃng KÃrlekstrÃd Kamel Groda
Mer i Webblog
FjÃrrkontrollsdjungeln Apple vs Europa FBI bestÃller datorsystem SolnedgÃng SpislÃs igen Det ska fungera Lagliga pirater
Nyckelord: portfolio eller tavla
SandmaniatrÃjor Nicke Nyfiken TÃr SolnedgÃng