Hoppa direkt till innehåll

Morgondopp!

2002-07-02 -
408
Jag har haft lite problem med min rygg till och från (och inte ALLS relaterat till att jag sitter framför en dator dagarna i ända). Oftast är det bara som att jag känner mig trött i ryggen, och så känns det så där obekvämt när man sitter ned, som om man inte kan hitta en bekväm ställning. Rätt så jobbigt.
Men jag började simma med jämna mellanrum för kanske ett år sen tillsammans med en kompis, vilket är väldigt trevligt. Vi brukade simma en kilometer eller så, sen så sitter vi i barnpoolen och snackar lite.
Men i och med sommaren så är badhusen fyllda med småbarn på eftermiddagarna så det förtar glädjen lite (plus att barnpoolen är grymt upptagen förstås). Ett alternativ vore ju att simma på Kristiansborgsbadet, men det stänger helt under sommaren, trist!
Men nu har jag hittat en variant! Jag simmar på mornarna! Ja, badhuset har öppet klockan sex på morgonen på tisdagar och torsdagar, och då är det i stort sett folktomt. Härligt! Så på vägen till jobbet så svänger jag in där, byter om (nähä??) och slänger mig i en bana och simmar en kilometer. Rätt så skönt faktiskt, och även om man blir rätt trött av att simma så känner man sig rätt så fräsch resten av dagen.
Lite synd att man är själv dock, kanske ska se om kompisen har lust att gå upp klockan sex på morgonen? Men det blir ju inte så mycket tid över till att snacka då man ska till jobbet ändå.
Men rätt så skönt är det!
Mer i Webblog
DNA t folket
Thstrm
Sjukskriven
Morgondopp
barnsandmannet
Ideellt arbete
rstaomaticen tillbaka