Nu börjar det nästan likna ett kök
2007-03-31 -
295
Ja, jag har kommit en liten bit till på vägen. Så pass mycket att jag kan städa upp i röran här hemma så det ser nästan beboeligt ut. Problemet är ju att vårt kök sitter ihop med vårt vardagsrum, så all röra fortplantar sig ju ut över hela undervåningen. Men nu är det mesta uppröjt och det ser nästan klart ut.
Men det är det inte. Kyl/Frys är inkopplad men ugn och mikro är inte det. Vi har ju ingen bänkskiva så spis och diskho är vi också utan i en månad till. Diskmaskinen kan vi ju koppla in så fort jag får tag på en rörmokare. Spisen skulle också kunna kopplas in om jag fick tag på en elektriker. Någon som känner någon? smile Högskåpet som ugn och mikro sitter i är inte uppsatt på väggen ännu eftersom el ska dras, därför ser dom lite låga ut.
Nu ska det köpas träskivor för högersidan på kylen och frysen, samt virke för att bygga ut väggen 30cm ungefär. Samtidigt tänkte jag köpa ett hyllplan för nya projektorn och högtalarna att stå på längst bak i vardagsrummet.
Jag satte mig också och slängde ihop en liten "så här kan det komma att se ut"-bild i Photoshop. Inte fantastiskt vacker, men man får ändå en liten idé om hur det kan tänkas se ut när det är klart. Spis och diskho saknas förstås i bilden.
Mer i Webblog
Soppatorsk
Det ena leder till det andra
Smelly boy
Nu brjar det nstan likna ett kk
Kksbnk och kakel
Apple TV vs Xbox 360
Millimeterjgare