Vad är din passion?
2015-02-27 -
0
Passion
Vad är det du gör som får tiden att försvinna? Inte bara gå snabbare, utan helt enkelt sluta att existera. När du är så uppslukad av något att du inte kollar vad klockan är. Det är din passion, det är det du älskar att göra.
Alla gillar distraktioner, saker som får tiden att gå. Spela lite tv-spel, lyssna på musik i bilen, surfa på Facebook, men det är inte passion, det är tidsfördriv. När man har en passion så försvinner tiden helt ur ens medvetande och man måste påminnas om den i regel. Det kan vara allt från att måla tavlor till umgås med riktigt goda vänner.
Många får dåligt samvete när dom väl blir medvetna om tiden och har missat något, inte gjort mat till barnen, inte städat huset eller glömt byta om till kvällens tillställning. Och om det är på grund av att man surfar på Facebook så är det nog helt ok att få dåligt samvete, men om du är uppslukad av din passion så tycker jag inte du ska må dåligt över det.
För i regel har man inte så mycket tid över till saker som passion. Vissa har tur att jobba med sin passion och få betalt för det, men det gäller inte det flesta. Så ha inte dåligt samvete för att du föll förlorad ner i något du älskar att göra, be om ursäkt till de som blev drabbade av att du försvann från tid och rum en smula men ha inte dåligt samvete för det.
Hur hittar man sin passion då? Hur vet man vad det är? För vissa är det tydligt sedan dom var barn, för andra tar det en livstid att hitta, men det är ett sökande värt att fortsätta med, för jag tror vi alla behöver försvinna från tid och rum med jämna mellanrum utan att få dåligt samvete. Det är bra för själen.
Mer i Webblog
Nya bestllningar p gng Leica M6 i guld Jag ska stlla ut p Rock  Art Vad r din passion Blackwing 602 Millenium Falconmodell Artikel i VLT