Palomino Blackwing 602
2014-10-29 - pencil, penna, blyerts, blackwing
0
Jag är ju penngalning, så det kanske är underligt att jag inte redan äger det som många anser vara världens bästa blyertspenna
pen
Det här ska vara världens bästa blyertspenna enligt många. Jag är rätt frestad att beställa bara för att se om den lever upp till hypen. Den ska ha vax blandad i blyertsen vilket ska göra att det kräver mindre tryck för att få samma mängd blyerts på pappret som andra pennor.
Jag är ju penngalning, så det kanske är underligt att jag inte redan äger en hög, men faktum är att jag inte har så mycket blyertspennor, utan när jag skissar i blyerts så är det i regel med stiftpenna, och de gånger jag ritar med blyerts så har jag en uppsättning Faber Castelle som jag alltid tyckt varit väldigt bra.
Men om det nu är världens bästa penna så måste jag ju testa, eller hur? Här är en kille på Youtube som gjort en ode till Blackwing-pennan:
Mer i Webblog
Intervjuad Rrigt med foton p iOS och OSX Clickbaits  du kommer aldrig kunna gissa vad som hnde sen Palomino Blackwing 602 Kpa film Sony A7s Video Shot Using Only Moonlight Dodge Charger 2015 SRT Hellcat
Nyckelord: pencil, penna, blyerts eller blackwing
Annikas mother Palomino Blackwing 602 Charlie  Melvin Min vackra fru Leia  Emma Arvid