Fan-reklam för Tesla Model S
2014-05-02 - tesla, dodge, tesla model s, model s
0
Jag kör en 480-hästar Dodge Charger som knappast kan kallas miljövänlig. Jag har länge sneglat på Tesla Model S som är en elbil. Men det är inte vilken elbil som helst, utan också en ruskigt snygg och framförallt en ruskigt snabb elbil. Jag måste inte ha snabba bilar, men att ha några hästar under huven vid omkörningar är väldigt välkommet.
2013-Tesla-Model-S-rear-three-quarter-1
Nyligen så skapade firman Everdream en reklamfilm för Tesla Model S, men inte en officiell reklamfilm. Men Tesla gillade den så mycket så dom anlitade firman. Här är filmen:
Härlig som tusan! Och det är lite den känslan man har av Model S, ett rymdskepp. Allt är verkligen high end på den, och hela instrumentbrädan består av en enorm 17-tums (!!) skärm där allt finns tillgängligt. Och jag tyckte min 8-tums skärm i Dodgen var stor!
Tesla-Model-S-Dashboard-View
Tyvärr så kräver en elbil ström, och räckvidden i bilen är imponerande för sin prestanda, men givetvis sämre än en bensindriven bil. Jag kör sällan långt, men det händer ju, och i Sverige har vi ännu inte ett utbrett nätverk av stationer för att "tanka" elbilar. I USA så bygger dom så det knakar, speciellt på västkusten, och "Tesla Superchargers" finns lite här och var.
Men när det blir vanligare i Sverige, då vill jag ha en sådan här. Min Dodge drar 0-100 på 4,3 sekunder, medan Tesla Model S gör detsamma på 4,2 sekunder, så det är verkligen inte en slö elbil.
Mer i Webblog
Min nsta Dodge Kamerajonglering 2015 Dodge Charger Fanreklam fr Tesla Model S Ny version av Flickrappen Den perfekta semesterkameran Min Petzval r p vg
Nyckelord: tesla, dodge, tesla model s, model s, dodge charger eller bil
Supernjd med folieringen Bilen ska folieras Dodge Charger 2015 SRT Hellcat Fanreklam fr Tesla Model S Biltrff 19 juli Power Meet Avgassystemet klart