Ny version av Flickr-appen
2014-04-20 -
0
Flickr har uppdaterat sin app igen. Den här gången till det sämre, tyvärr.
Dom har tagit bort en hel del funktioner, som att lägga upp sina bilder till grupper, eller komma åt gruppdiskussioner. Det är också svårare att ladda upp flera bilder åt gången samtidigt som man ger de alla olika titlar och beskrivningar.
image
Förstasidan på appen är också underlig. Det är en "feed" som i instagram men känns inte alls lika lättöverskådlig som innan tyvärr.
image2
Profilsidan är också förändrad, och "sets" är omdöpt till "albums" då det ska vara lättare att förstå för nya användare.
Men gränssnittet är klurigt att få grepp på och det är inte lätt att redigera varken album eller foton. Allt ser väldigt vackert ut förstås, väldigt "iOS 7" så att säga.
Men jag hoppas försvunnen funktionalitet kommer tillbaka snart. Det är uppenbart att Flickr satsar mer på att nå instagramfolket men jag tycker det är fel att prioritera det framför die hard-användarna som älskar Flickr.
Mer i Webblog
Kamerajonglering 2015 Dodge Charger Fanreklam fr Tesla Model S Ny version av Flickrappen Den perfekta semesterkameran Min Petzval r p vg EverDock