EverDock
2014-01-07 - ipad, iphone, dock
0
Jag var med och sponsrade kickstarter-kampanjen EverDock och jag har äntligen fått mina "dockor" levererade, dubbelt upp faktiskt. Dom måste ha gjort något tokigt och råkade skickade mig två uppsättningar, så nu har jag massor av EverDocks!
Dockan är gjord i massiv metall och har silikondelar där man sätter ner sina prylar. Det följer inte med några laddkablar (förutom en USB-kabel som passar för Androidenheter, men inte själva adaptern) så man får använda de laddare man redan har. Den stöder micro-USB, Lightning och 30-pin Dock Connector (gamla Apple-laddaren).
IMG_2275
Den är tung och har sådan där "microsuction" på undersidan så den suger sig liksom fast i underlaget.
Min sponsring gav mig två stycken "duodockor" och tre stycken singeldockor, men dom skickade som sagt dubbelt så jag har fyra duo och sex singeldockor, hoppsan!
Om du är sugen på att skaffa en så kan man beställa på deras hemsida.
Men allt är inte perfekt med den. I Duo-docken så tycker jag det är rätt så klurigt att passa in min iPad (4:e generationen) på den lilla lightning-kontakten som döljer sig där. Om jag tar bort silikonskyddet så går det lite bättre. Skaparna har sagt att dom jobbar med att ta fram en tunnare silikonform som ger lite mer svängrum, samt en annan design på själva hållaren för kontakten.
Mer i Webblog
Ny version av Flickrappen Den perfekta semesterkameran Min Petzval r p vg EverDock Bygger ut studion Wacom Cintiq Companion Vrldens bsta Windowstablet Monty Python terfrenas
Nyckelord: ipad, iphone eller dock
Brud som chillar 10 minuter vatten Rrigt med foton p iOS och OSX EverDock Flowing in the wind Daenerys Targaryen Naken flicka