Nya hörlurar!
2013-09-22 -
0
Jag är ständigt på jakt efter mina drömhörlurar, jag har skrivit om det förut men det har alltid varit något med dem som inte fungerat som jag velat.
Tydligen är jag rätt så kräsen, för jag har en liten lista på saker som mitt headset ska uppfylla:
  1. Bygel, det vill säga dom ska sitta över huvudet
  2. Bekväma, för jag ska kunna ha dem en hel dag på jobbet
  3. Bluetooth med multipoint, en koppling till min mobiltelefon den andra till min dator på jobbet
  4. Lång batteritid. Minst åtta timmar för en hel arbetsdag
  5. Bra mikrofon för telefonsamtal
  6. Sladd. Om batteriet tar slut så ska man kunna köra dem som vanliga hörlurar med sladd
Jabra-Revo-Wireless
De jag använt fram tills nu är Jabra Halo, som matchar en hel del av punkterna ovan. Dom har tyvärr dålig batteritid, och dålig mikrofon och kan inte köras på sladd. Jabra Halo 2 kan det dock, och kanske är både mikrofon och batteritid bättre där? Men de jag fastnade för nu bar Jabra Revo Wireless som matchar ALLA punkterna ovan, och det är Dolby Digital-lurar så ljudet är riktigt bra också! Helt klart bättre än i Jabra Halo!
Så jag köpte dem och tog ut dem på en tur när jag tränade, och en nackdel där är ju att när man tränar så svettas man lite, och dom är rätt så täta så det märktes, men det är i dagsläget enda nackdelen jag hittat med dom. Dom är stöttåliga, 12 timmars tal/musiktid och väldigt bekväma med sådan där "memory foam" i lurarna. Rekommenderas varmt!
Mer i Webblog
Nikon DF Mac Pro Hemlig fdelsedag Nya hrlurar Nikkor 80400 fotbollsbilder AFS Nikkor 80400mm 4556G Trap Focus med manuell lins