Beställt Portenzo iPad-fodral
2012-11-28 - ipad, ipadcase, dodocase, portenzo
0
interior_case_leather_black
Jag beställde en Dodocase när dom lanserades till den första iPad och har köpt två till sedan dess. Jag är ju ett stort fan utav Moleskine-skissböcker så det kändes naturligt att ha ett sådant case till iPad:en då.
ScreenShot2012-11-28at093106
Men nu har jag beställt en Portenzo i stället. Det är i stort sett samma idé som Dodocase, men med skillnaden att deras fodral kan man beställa med en liten hållare för en stylus, vilket jag verkligen saknar med Dodocase.
ScreenShot2012-11-28at094953
Portenzo har också ett fodral dom kallar för Alano, som är ett läderfodral som är i ett stycke. Alltså inget internt pappstycke, utan fodralet är ett stycke tjockt läder. Det finns i en hög olika stilar, men den till höger 'r den jag gillar mest. Kanske beställer jag den om jag gillar Portenzofodralet när det väl kommer.
Mer i Webblog
Feedback Google Maps fr iPhone Flickr tar sig an Instagram Bestllt Portenzo iPadfodral Parker Vector fontnpenna Logga in p svenskaspelse Laptop som arbetsdator
Nyckelord: ipad, ipadcase, dodocase eller portenzo
Daenerys Targaryen Naken flicka Portenzo iPadfodral Bestllt Portenzo iPadfodral iPad mini Atlas har std fr Retinagrafik iPad i kket