Naken flicka bakifrån
2011-09-29 -
0
nude-girl
nude_girl_progress
Jag försökte lite med ett nytt manér den här gången, vilket alltid är lite skoj. Jag skissade upp flickan först, sen skapa jag en outline av all "hud" i Illustrator så jag fick rena fina linjer. Sen in i Photoshop och skapa highlights och skuggor på huden och sen färglägga läppar, skor och hår.
Det blir lite mer jobb men slutresulatet ser ju onekligen lite mer "färdigt" ut än mina normala blyerstteckningar, även om dom säkerligen har sin egen charm. Men även om det är mycket handpåläggning för att få huden att se mer eller mindre korrekt ut så tycker jag ändå att det är lite mer fuskigt att bygga upp en teckning på det här viset, vet inte varför egentligen - det är ju egentligen mer jobb i slutändan.
Och fy vad jag suger på att rita hår! Jag måste verkligen sätta mig ned och fixa den där tekniken så jag inte ser ut som en komplett amatör. Andra lyckas alltid så fint men mitt hår ser alltid så himla kackigt ut!
Jag lägger in skissbilden också, så kanske det känns mindre som ett fusk då, eller vad tycker ni?
Mer i Dator
Millenium Falcon i Frankfurt Rush of energy Eld i fingertopparna Naken flicka bakifrn Antika foton Tear me up Handgripligt
Mer i Webblog
Nyheter vs Ondigt skit Canon 1DX Priest Naken flicka bakifrn Macbook Pro och dubbla skrmar Indiana Jones hatt ntligen hittat ett nytt headset