Äntligen hittat ett nytt headset!
2011-09-07 - headset, jabra
1
image_high_def_75788
Jag har varit på jakt efter ett nytt headset väldigt länge. Jag köpte Plantronics Planar för över 4 år sedan och det är ruskigt bra! Men tyvärr så har tid och nöta gjort att det är svårt att ladda, kontakten funkar inte alltid, vilket leder till att dom inte alltid funkar, trist.
Jag har köpt flera headsets för att söka efter en efterträdare, men ingen har kommit nära. Tills jag hittade Jabra Halo som verkar vara allt jag vill ha! Det är ett "over-the-head" stereo-headset, alltså inget som sitter i bara ena örat. Det har stöd för dubbla Bluetooth-kopplingar samtidigt och har inbyggd mikrofon för telefonsamtal.
BT650s32
Så, med ena blåtandskanalen så är jag uppkopplad mot min Mac och lyssnar på Spotify och gud vet vad, men ringer min telefon så kopplar den över till den och jag kan svara med en knapp på headsetet, enkelt och smidigt. När jag talat klart så återkopplad den till Maccen och jag fortsätter med mitt jobb.
Dom är också väldigt bekväma, vilket Plantronics också var, men den del jag provade inte alls var - så det är ett stort plus! Sen är dom faktiskt riktigt snygga, vilket man kanske inte kan säga att Plantronicslurarna var. Och man kan fälla ihop dom, varpå dom stänger av sig helt, så man kan spara batterier på det viset, logiskt och smidigt.
Mer i Webblog
Naken flicka bakifrn Macbook Pro och dubbla skrmar Indiana Jones hatt ntligen hittat ett nytt headset Favoritpennor Wacom Inkling Lord of the Rings Maraton