Filmer på ingång
lotr
Nu släpps snart (äntligen!) Lord of the Rings på Bluray i extended-versionen. Som jag har längtat! Den kommer på 6 skivor, där varje film ligger på två skivor, vilket jag inte fattar. Varje Bluray-skiva rymmer hela 50GB data så tycker man att det borde räcka till. Om dom kör filmerna i MPEG-2 för maximal kvalitet så rymmer 50GB ändå drygt fyra timmar video och ljud, så jag förstår nog inte. All extramaterial ligger på de DVD-skivor som också följer med (9 stycken DVD-skivor med filmerna + extramaterial).
Men oavsett det så kommer jag njuta i långa drag. Bjuda in lite kompisar, släcka ned och dra för. Dra på stereon ordentligt och sen bara njuta i 12 timmar i sträck.
star_wars_the_complete_saga_9_disc_blu_ray
Men det härliga slutar ju inte där. I september så släpps ju även Star Wars-filmerna i härlig HD på Bluray! Alla sex filmerna plus tre skivor med nytt och väldigt exklusivt extramaterial. Nu bryr jag mig nte så mycket om den nya trilogin, men jag beställde ändå hela boxen för jag visste att jag skulle ångra mig annars.
Nu väntar vi bara på Jurassic Park, Indiana Jones och... Sällskapsresan? smile
Mer i Webblog
Pausa musiken i iTunesSpotify via tangentbordet Source Code Vrldens bsta fightscen Filmer p ingng Emma och Leia Ny design p sandmannet Telias nya profil
Nyckelord: film, sagan om ringen, lord of the rings eller star wars
Wrath of the Titans Lord of the Rings Maraton Sucker Punch Filmer p ingng Star Wars The Force Unleashed II Jonas ga Solnedgng