En miljon träffar!
2010-12-21 -
0
myst
På sidan för min Digitala Mystbok så har jag alltid haft en räknare, för att se hur många som varit inne där. Den har dock aldrig fungerat speciellt bra, och jag har alltid tänkt att jag borde fixa den. Av någon anledning har den alltid visat ett par hundra träffar på sin höjd, och även om jag inte förväntat mig ett jätteintresse så har jag utgått från att det var fel.
Så jag kollade lite på det idag. Det visade sig att jag sparar statistik för nyckelordet "myst" och ursprunget "frontpage", men problemet är att just "ursprung" i databasen ska vara en siffra, och "frontpage" är inte mycket till siffra.
Så alla data sparades med nyckelordet "myst" och ursprunget "0". Nu är är funktionen smart nog att när den hämtar antal träffar så räknar den med statistik som inte har ursprung så jag fick tillbaka dessa träffar.
Dock har jag ett script som en gång i veckan arkiverat statistiken. Och helt enkelt aggregerar de träffar som kommit in till en arkiv-databasen. Dom träffarna läggs sedan till resultatet när man frågar om hur många träffar man fått. Problemet med DEN funktionen var att den inte hade koll på nyckelord som inte hade ursprung utan returnerade bara de med ursprung "frontpage", varav det fanns noll stycken. Men där fanns däremot träffar med ursprung 0 - det vill säga det som det faktiskt hade sparats som!
Lång jobbig utläggning för att komma fram till att det visade sig att det sedan 2006 då jag lade ut min mystbok kommit in över en miljon träffar på den! Det är riktigt tufft, och verkligen inget jag förväntade mig.
Mer i Webblog
Mail en utdende art
Nsta dator  en iMac
Microbloggning och bloggning kan det fungera tillsammans
En miljon trffar
Tina i tusch
Vita tuschpennor
Star Wars The Force Unleashed II
Fågel Fenix
Modellbygge igen!
Porträtt av u/Flattie-Ratty
Porträtt av u/DangDoood
Buy prints of my maps
3D-printer
Fältsjukhus 616
Ny kaffemaskin
Porträtt av u/elizabeeeef
Jämförelse 135 mm
Porträtt av kompis mamma
Använda utrymmet under trappen
Spelbord
Pimpning av köks-ön
Jag saknar min Dodge!
Acrylic drip
Renoverad ateljé
Nytt hemmakontor
Ny tatuering
Vidamount för iPod Touch
Fågel Fenix

Vilken locksång väcker din uppmärksamhet?
Grace
I’m a lumberjack and I’m ok
Dodgen upplagd för försäljning
Gamingstol som kontorsstol
Sun and Stars
Barking up the wrong tree
Light at the end of the tunnel
Serveringsbricka
Regntunnor och grus
Pergola
Uppdatering av ikoner
Renoverat sidobord
Malin och Alex bröllop
Pizza på grillen
Myst linking book and Gehn's Inkwell
Utebord
Bord i biorummet
Mattsvart Dodge
Tuttar
Susann's gravidmage
Simson och Isi
Det blev en Volvo XC90
Ny bil?
Vardagsrumsbord
Altantak
Steven och Susann's bröllop
Trapprenovering
Semesterplanering

En sak jag saknat väldigt länge är en app på till exempel iPad där man kan lägga upp sina sommarplaner. Vi skriver ju givetvis upp i kalendern när vi tar semester, när det är skollov och liknande, men det trängs ju med en massa annat onödig information när man vill sätta sig ned och planera semester, ledighet, aktiviteter. Man vill gärna ha en sjysst översikt över bara det som ...
Paulig och Release Finans

Detta är helt galet. 2015 så skaffade vi en rätt så high end-espressomaskin till kontoret. En Thermoplan One. Företaget som levererade den heter Paulig och med dem skrev vi ett hyresavtal på maskinen.
#inlineditbutton