Jag älskar Sushi!
2010-09-13 - sushi, mat
0
619090
Jag började äta Sushi för ett par år sedan när det kom Sushirestauranger till Västerås (vilket fortfarande är förvånansvärt få) och jag älskar verkligen Sushi! Det är så sjukt gott och det var en sommar då jag nästan föråt mig på det men nu känner jag igen att jag skulle kunna äta det varje dag. Barnen har försökt att äta det också men det har liksom inte riktigt fallit i smaken riktigt än. Vi får se om dom kan lära sig. Leia gillar räkorna och försöker äta riset och hon klarar det bättre än Emil än så länge. Tina har ratat Sushi för länge sedan, men det är ok.
En gång då vi var på Yasuragi så gick vi en "sushiskola" där vi lärde oss om Sushi och jag gjorde min egen Sushi, smakade mycket bra.
Sen försökte jag göra samma sak hemma, men riset smakade inte alls lika bra så det var en miss tyvärr. Och det är ruskigt mycket jobb för att få sushi. Om man kunde köpa färdigt ris någonstans så vore det ju enklare.
Image
Sen har jag ju målat en Sushitavla till en lokal Sushi-restaurang! smile
Mer i Webblog
Hstfoton Lite buskage Jag vill resa Jag lskar Sushi ObjectiveC Gjuta betongunderlgg fr vrmeljus Att anvnda iMaccen som monitor fr en PC
Nyckelord: sushi eller mat
Uppdaterad matikon Food Inc iPad i kket Jag lskar Sushi LCHFdiet Sushi Nyheter