FragFX
2009-09-03 - spel, playstation 3, fps, kontroller
0
Jag har nu fått min FragFX och spelat lite med den. Jag nämnde den fär länge sedan när jag skrev om FPS på konsoll. Jag hart även testat den produkten för att koppla in mus/tangentbord till en Xbox men det fungerade verkligen inte bra.
fragfx21
Så, hur fungerar FragFX då? Jag har hittills bara testat det i InFamous och i Battlefield 1943 och i InFamous så är det ju bara när man trycker på sikta-knappen som detta är relevant, så för mesta delen så är det lite ovan styrning, men när man väl ska sikta så känns det genast lite mer hemma.
I BattleField är skillnaden mer påtaglig dock, då man alltid är i förstaperson. Jag skulle ljuga om jag påstod att det var som att spela på en PC, men det är ändå bättre än med kontrollern. Sen om jag är mer träffsäker går ju att diskutera. Men det är bättre känsla helt klart.
Med det sagt så tycker jag ändå att jag blivit bättre och mer tålmodig med kontrollern, men den är långt ifrån användbar i FPS-spel, det är som att göra bil med fötter och händer avhuggna, litegrann.
Sen kan jag tycka att det var trist att den kopplas in via USB, så man måste ha förlängningssladd om den inte når. Jag trodde den ju skulle vara trådlös förstås. Men det är väl ett mindre problem.
Mer i Webblog
Veckonummer och namnsdagar i din iPhone Verandan uppdatering Layoutmotor fr Atlas FragFX MobileMe synkningen hur det egentligen fungerar Inglorious Basterds Ny veranda p framsidan
Nyckelord: spel, playstation 3, fps eller kontroller
First Person en frklaring Borderlands Saker jag riktigt str mig p i spel FragFX InFamous FPS p konsoll hur gr jag Flower