Spotify för iPhone, eller?
2009-07-31 - spotify, iphone, apple, appstore
0
Spotify
Som jag skrev för nästan ett år sedan så har Spotify för iPhone varit "på väg" en bra stund nu. Och enligt Spotify själva så är dom klara nu, och har skickat in den till Apple redan. Tidigare så var jag lite skeptisk till detta för att jag inte kan streama Spotify till Airtunes (i alla fall inte enkelt, jag vet att det går att hacka på olika sätt). Men nu är jag nog mer fundersam till om Apple ens kommer att godkänna Spotify.
Apple har ju på gott och ont blivit envåldshärskare i AppStore, där man köper och laddar ned program till iPhone. Detta har lett till att dom nekat eller till och med tagit bort en massa program av olika mer eller mindre välgrundade anledningar. Det finns till och med en Tumblr-sida med alla regler och exempel på applikationer som tagits bort, där en av de senare är alla applikationer som använder Google Voice tagits bort. Detta var tydligen på grund av att AT&T klagade på den, men ändå. En av reglerna är i alla fall att man inte får kopiera någon av de inbyggda funktionerna, så mailklienter får man inte skriva till iPhone, eller podcast-nedladdare. Och Spotify är ju en musikspelare, som den inbyggda iPod, och samtidigt en online musiktjänst, som Music Store. Så jag är skeptisk, men jag har gärna fel.
Mer i Webblog
MobileMe synkningen hur det egentligen fungerar Inglorious Basterds Ny veranda p framsidan Spotify fr iPhone eller Nytt skrivbord Film p ngdammsugaren Helt klart stdgalning
Nyckelord: spotify, iphone, apple eller appstore
iPad Apple iPad Apple AppStore Spotify fr iPhone eller Spotify fr mobilen p gng Google vs MobileMe Reklam i Spotify