Semesterbloggen
2009-07-01 - weblog, semester, blog
0
weblog
På fredag bär det av till Gotland i nio nätter i husbilen. Vi åker sent på kvällen och tar 23:30-färjan för att sprara lite pengar. Det ska bli så skönt att komma iväg! Men min tanke var att jag kontinuerligt skulle lägga upp bilder och sådant om det nu är någon som är intresserad av att läsa om vad vi gör, men att göra det på ett ställe där bara släkt och vänner kan komma åt det. Jag testade lite med iWeb som ju är ett jättemysigt verktyg för att snabbt få ihop bilder och filmer online. Men det går ju lite stick i stäv med hela grejen att jag faktiskt själv utvecklar websystem för att publicera allt det där.
Så min tanke är nu att skriva om min semester (och annat) på sandman.net och helt enkelt access-skydda det korrekt. Så är du familj eller nära vän så kommer du kunna läsa här. Jag lägger upp de jag kommer på förstås, men kom ihåg att vara inloggade för att se om det skrivits något nytt helt enkelt. Hör gärna av dig om du tror att jag kommer missa dig, eller om du reggar dig för att få läsa.
Jag har länge velat använda sandman.net för mer sådana saker, för att knyta ihop släkt och vänner, planera renovering, födelsedagslistor och gud vet vad. Men detta är väl ett steg i rätt riktning, antar jag!
Mer i Webblog
Helt klart stdgalning Girig sjlvisk och egoistisk Semester Semesterbloggen Lycka Stdgalning Grsklippare
Nyckelord: weblog, semester eller blog
Feedback Blogga stort eller litet Semester Semesterbloggen Fjllvandring Husbilssemester Paris