Snygg och sexig
adonis
Gitarren döljer maskformigt bihang
Min plan är enkel och genial - jag skall medelst fysisk träning och övning bli smal och sexig, samt lära mig spela gitarr så jag blir attraktiv och åtråvärd å det kraftfullaste. Jag har införskaffat mig ett årskort (!) på gymmet med tillhörande tillgång till badinrättningen för sporadiska simaktiviteter i samband med svettframkallande sessioner med träningsredskap.
När jag uppnått mitt mål så skall jag sjunga sexiga sånger och se ut som Adonis pånyttfödd och folk i min omgivning skola se på mig och uttrycka avund på mina omåttliga framgångar! Det är tanken, åtminstone. Faktum är att jag redan skrivit texten till minst tre låtar! Ok, dom är förmodligen inte så fruktansvärt sexiga, men jag är ju inte sexig än! Det måste vara därför!
Med dessa nya krafter så skall jag ERÖVRA VÄRLDEN!! Eller, så kanske jag helt enkelt bara ska lira lite gura för barnen när dom ska sova - det har jag redan gjort utan att dom ens börjat blöda ur öronen! Helt otroligt, men sanningen på heder och samvete.
Bilden till höger är en något photoshoppad bild på hur jag kommer att se ut, så ni får lite känn på vad det hela kommer handla om liksom. Jag borde också skriva upp och fota mig nu så jag kan se om det är någon skillnad, lite before/after-bilder - men risken är väl att skillnaden uteblir och det bara blir bilder på mig när jag sitter och spelar gitarr i källaren jag inte har med munnen full med Cola och chips! Nej nej, så är det inte, förstås.
Sen är det bara den här grejen med att ha en text till en låt, en möjlig melodi och sen få ihop hur i helvete man spelar gitarr till den!
Puss från hjärtats kolonilott i framtiden!
Mer i Webblog
Snabbspolning Gitarr r klurigt som fan Thstrm Snygg och sexig Sandman spelar gitarr Terminator 2 Release av Krlek r fr dom
Nyckelord: gitarr, sång, träning eller gå ned i vikt
Knckebrd G ned i vikt En Speciell Tjej Snygg och sexig Cykel