Flower
2009-02-16 - spel, ps3, flower, vackert
0
flower20070920032053752
FlowerScreenshotB2
Som de flesta vet så har jag en förkärlek för vackra spel. Jag har tyvärr inte spelat Okami vilket ska vara väldigt vackert, men jag har ju spelat alla Mystspel och även senaste Prince of Persia är ju obeskrivligt vackert. Men jag tror nog Flower slår dem allihop. Det är så otroligt vackert så man mår bra bara av grafiken. Det är ett så himla enkelt spel, om det ens bör kallas spel. Du spelar som "vinden" - det vill säga att du styr blomblad i vinden, när du far förbi en blomma så plockar du upp fler blomblad och ska så åka över ängarna och "väcka" naturen eller världen. När du plockat upp blomblad från en klunga med blommor så kan resultatet att grönt gräs väller ut runt den punkten.
Eller så flyger du omkring på natten och tänder höstackar med blå energi i ett underbart skådespel av färg och form. Jag och barnen satt bara och sade "åååååh vad fiiiint" hela tiden. Vi sade att vi måste visa det här spelet för Tina för hon skulle gilla det.
FlowerScreenshotB
Det är som sagt ruskigt enkelt, du vrider kontrollen åt det håll vinden ska åka åt, och trycker på X för att få extra fart. Det blir som en vindburen berg och dal-bana och du siktar in dig på blommor, plockar upp blad som du har i en lång svans efter dig till slut. Om du har en PS3:a så är detta ett spel du måste ha. Helt klart. Kolla in trailern.
Picture_1
Som en bonus, om du gillar vackra blommor och kör Mac, så kan jag rekommendera Hana som är en vacker skärmsläckare som genererar 3D-blommor på din skärm. Riktigt vackert
Mer i Webblog
Release av Krlek r fr dom Flock Ingen XC90 fr mig Flower Give up and use tables Pinball Dreams Krlek r fr dom
Nyckelord: spel, ps3, flower, vackert eller känslor
FPS p konsoll hur gr jag Knslomnniska Ord Flower Rovfgel Dead Space eller hur man sabbar ett FPSspel Dagens problem Vad ska man gra med GameConnect