Flerfassomnambulist
2009-01-08 - sömn, flerfas-sömn
0
night
Somnambulism är att gå i sömnen, och ibland känns det som det när man provar flerfassömn. Jag har tyvärr tvingats ta en paus i mitt försök eftersom jag har ett möte idag klockan tio, och med tanke på hur mina 08:00->12:00-pass känts så hade jag inte fixat det mötet under pågående försök.
Kanske var jag för optimistisk med hur snabbt anpassningen skulle ske, men jag trodde verkligen att efter dag tre så skulle det kännas annorlunda. Nästan alla pass utom just morgonpasset funkade bra, men till slut fick jag inse att jag inte skulle kunna jobba när jag behövde det under den här perioden. Så även om det inte är en brist på ambition som fick mig att ta en paus så känns det ju lite jobbigt.
Jag har nu sovit ett par timmar i natt för att "fräscha upp mig" så att säga. Jag är fortfarande trött men känner att jag kan klara av mötet i alla fall. Sen har jag ju en hög deadlines framför mig som jag måste bli klar med också.
Jag vill inte se det som att jag ger upp, utan som att det blev ett bakslag helt enkelt. Jag har haft lite idéer på hur man skulle kunna försöka igen men på ett lite mer skonsamt sätt för kroppen och hjärnan. Jag ska skriva lite om dem framöver, men just nu så kommer jag ta det lite lugnare i avseende flerfassömn. Jag vet att flera av er kommer bli besvikna, men jag måste prioritera mitt jobb och mina kunder just nu.
Mer i Webblog
Pinball Dreams
Krlek r fr dom
Exploderar
Flerfassomnambulist
Flerfassmn tredje ronden Knockout
Flerfassmn frsta dygnet
Flerfassmn frsta natten
Modellbygge igen!
Porträtt av u/Flattie-Ratty
Porträtt av u/DangDoood
Buy prints of my maps
3D-printer
Fältsjukhus 616
Ny kaffemaskin
Porträtt av u/elizabeeeef
Jämförelse 135 mm
Porträtt av kompis mamma
Använda utrymmet under trappen
Spelbord
Pimpning av köks-ön
Jag saknar min Dodge!
Acrylic drip
Renoverad ateljé
Nytt hemmakontor
Ny tatuering
Vidamount för iPod Touch
Fågel Fenix

Vilken locksång väcker din uppmärksamhet?
Grace
I’m a lumberjack and I’m ok
Dodgen upplagd för försäljning
Gamingstol som kontorsstol
Sun and Stars
Barking up the wrong tree
Light at the end of the tunnel
Serveringsbricka
Regntunnor och grus
Pergola
Uppdatering av ikoner
Renoverat sidobord
Malin och Alex bröllop
Pizza på grillen
Myst linking book and Gehn's Inkwell
Utebord
Bord i biorummet
Mattsvart Dodge
Tuttar
Susann's gravidmage
Simson och Isi
Det blev en Volvo XC90
Ny bil?
Vardagsrumsbord
Altantak
Steven och Susann's bröllop
Trapprenovering
Semesterplanering

En sak jag saknat väldigt länge är en app på till exempel iPad där man kan lägga upp sina sommarplaner. Vi skriver ju givetvis upp i kalendern när vi tar semester, när det är skollov och liknande, men det trängs ju med en massa annat onödig information när man vill sätta sig ned och planera semester, ledighet, aktiviteter. Man vill gärna ha en sjysst översikt över bara det som ...
Paulig och Release Finans

Detta är helt galet. 2015 så skaffade vi en rätt så high end-espressomaskin till kontoret. En Thermoplan One. Företaget som levererade den heter Paulig och med dem skrev vi ett hyresavtal på maskinen.
Mother of Dragons
#inlineditbutton