Flerfassomnambulist
2009-01-08 - sömn, flerfas-sömn
0
night
Somnambulism är att gå i sömnen, och ibland känns det som det när man provar flerfassömn. Jag har tyvärr tvingats ta en paus i mitt försök eftersom jag har ett möte idag klockan tio, och med tanke på hur mina 08:00->12:00-pass känts så hade jag inte fixat det mötet under pågående försök.
Kanske var jag för optimistisk med hur snabbt anpassningen skulle ske, men jag trodde verkligen att efter dag tre så skulle det kännas annorlunda. Nästan alla pass utom just morgonpasset funkade bra, men till slut fick jag inse att jag inte skulle kunna jobba när jag behövde det under den här perioden. Så även om det inte är en brist på ambition som fick mig att ta en paus så känns det ju lite jobbigt.
Jag har nu sovit ett par timmar i natt för att "fräscha upp mig" så att säga. Jag är fortfarande trött men känner att jag kan klara av mötet i alla fall. Sen har jag ju en hög deadlines framför mig som jag måste bli klar med också.
Jag vill inte se det som att jag ger upp, utan som att det blev ett bakslag helt enkelt. Jag har haft lite idéer på hur man skulle kunna försöka igen men på ett lite mer skonsamt sätt för kroppen och hjärnan. Jag ska skriva lite om dem framöver, men just nu så kommer jag ta det lite lugnare i avseende flerfassömn. Jag vet att flera av er kommer bli besvikna, men jag måste prioritera mitt jobb och mina kunder just nu.
Mer i Webblog
Pinball Dreams Krlek r fr dom Exploderar Flerfassomnambulist Flerfassmn tredje ronden Knockout Flerfassmn frsta dygnet Flerfassmn frsta natten