Flerfassömn, tredje ronden. Knockout?
2009-01-07 - sömn, flerfas-sömn
0
night
Nu har jag gått tre nätter utan att sova "ordentligt". Natt två var som jobbigast under morgonpasset och jag hade hoppats att samma pass den här natten skulle ha varit lite enklare, men den var snarare tvärt om. Den här morgonen har modet varit lågt och tanken att blåsa av det hela ligger väldigt nära.
Hela natten gick jättebra, jag bakade olivbröd och Flygande Jakob som jag frös in. Men nu på morgonen är det som svårast. Jag måste hela tiden röra på mig, om jag sitter still så faller tröttheten över mig som en napalmbombning. En tanke som slagit mig är att det kanske är annorlunda om jag tar mina tupplurar i min säng eller i soffan i vardagsrummet. Jag ska ta dem enbart i min säng från och med nu för att se om det gör någon skillnad. Sen dricker jag ju inte kaffe något mer, heller, vilket givetvis påverkar pigghetsgraden avsevärt.
Min tanke, eller snarare förhoppning, var att anpassningen till detta skulle ha kommit så pass långt nu att jag kunde jobba idag, men det tycks inte bli möjligt. Så jag har nu bestämt mig för att om natten som kommer blir lika hård så avslutar jag detta och erkänner mig besegrad. Jag har för mycket deadlines för att kunna leka med arbetstiderna, tyvärr. Det betyder ju inte att jag inte försöker med det igen någon gång framöver.
Håll tummarna för mig!
Mer i Webblog
Krlek r fr dom Exploderar Flerfassomnambulist Flerfassmn tredje ronden Knockout Flerfassmn frsta dygnet Flerfassmn frsta natten Installera applikationer i Mac