vad gör man om man har en Xserve över?
2008-10-30 - xserve, atlas
0
Förut så fick jag ju kunder i USA och när det sket sig så skickade dom tillbaka den Xserve som jag hade köpt in åt dem. Det är en maxad Xserve med 2 stycken quad-core 3Ghz Xeon-proppar, 4GB minne, 300GB SAS x 2 + 750GB SATA diskar. Inte nog med det så är det AppleCare för tre år på den och ett reservdelskit med utbytbara delar av allt.
xservefront
Under det halvåret som den var borta så sjönk ju givetvis inköpsvärdet av motsvarande Xserve i Apple Store avsevärt, och det visade sig också att det är svårt att hitta någon som är intresserad av att köpa en begagnad topprustad Xserve. Jag bad MacSupport fixa det men dom har inte lyckats och sade att priset förmodligen skulle hamna någonstans runt 25 000 kronor, från ett inköpspris på över hundra tusen så känns ju det lite tråkigt. Jag har nu bett dem skicka tillbaka den då den inte blivit såld på flera månader.
Så vad gör man med en Xserve som är över? Lägger till i Atlas-server-parken och bygger ut det lite mer? Kanske, jag vet inte. Jag får klura lite på det helt enkelt. Har du någon idé?
Mer i Webblog
Dead Space eller hur man sabbar ett FPSspel Spotify fr mobilen p gng Google vs MobileMe vad gr man om man har en Xserve ver Flerfassmn Skapa applikationer i Atlas Star Wars The Force Unleashed
Nyckelord: xserve eller atlas
Atlas fr ny logotype Reset display with AppleScript vad gr man om man har en Xserve ver Korkade amerikaner Raid installerad Xserve RAID har kommit P torsdag gller det