Mac Laptop: Vilken ska man välja?
Jag har haft en Mac laptop sedan dom introducerade Titanium G4-modellen. Det var min första laptop och jag var salig minst sagt. Senare så uppgraderade jag mig till en 1,5Ghz PowerBook men bytte senare till en MacBook Pro och det är den jag har än idag.
overviewgallery120081014b
Men nu har Apple släppt nya laptops och det är nog inte direkt så att jag måste ha ny för att dom har släppt nya, men jag har tänkt rätt länge på hur jag använder min laptop och vad jag har för krav på den.
Under en rätt lång period så var min laptop min Digitala Hub, men i och med att jag började rippa filmer och ha i iTunes så var hårddisken för liten för detta, och även om hårddisken på nya MacBook är upp till 320GB stor så kommer den inte rymma allt media man har och kommer ha i form av musik, film, foton, iMovie-projekt och dylikt. Nej, mer hårddiskutrymme krävs.
Därför har jag i dagsläget all min media på min Mac Pro hemma efter att ha funderat en hel del på hur jag ville ha det så var det nog bästa lösningen ändå.
overviewbigairone200802
Så eftersom jag inte har någon media på laptoppen så är inte kravet på hårddiskutrymme så stort och inte heller på processorn eftersom jag inte ska sitta och behandla 1080p-video från min digitalvideokamera på den. Därför har jag sneglat lite på MacBook Air en hel del, den är supertunn, men ändå tillräckligt stor att dona lite photoshop i eller liknande. Den har mindre skämr med lägre upplösning än vad jag är van vid och det är förmodligen det jag skulle saknas mest. Nya MacBook Pro har ju samma som jag har nu, så det vore ju ingen skillnad. En annan fördel med Air är ju att den är så himla lätt. Inte för att tyngden av min nuvarande varit ett problem, men om något blir lättare så är det ju ett plus.
Mer i Webblog
Flerfassmn Skapa applikationer i Atlas Star Wars The Force Unleashed Mac Laptop Vilken ska man vlja Skapa moduler i Atlas Web 20 Dagens problem Vad ska man gra med GameConnect
Nyckelord: mac, macbook pro, macbook air, laptop eller prylar
Helt klart stdgalning Expos  Stickies Installera applikationer i Mac Mac Laptop Vilken ska man vlja Miljvnliga Maccar Kortkommandon Raid installerad