Times
2008-05-03 - rss
2
Times
Om du läser mycket RSS och har Mac så använder du nog som jag NetNewsWire, som utan tvekan är den mest populära RSS-klienten för Mac.
Men det har nyligen släppts en ny klient som heter Times, från Acrylic, som är ett nytt sätt att hantera nyhetsflöden. Jag har själv aldrig prenumererat på en morgontidning eftersom de nyheter som man kan läsa om där inte direkt intresserar mig. Däremot så läser jag ju branschnyheter, macnyheter och så vidare. NetNewsWire är ett trevligt sätt att samla ihop alla dessa individuella nyhetskällor till en trevlig lista, men Times går ett steg längre och i stället för att lägga alla nyheter i en lista så försöker den efterlikna utseendet hos just en morgontidning.
135448
Detta är en typisk "sida" i Times, med ett par RSS-strömmar sammanfogade så de skapar en visuellt trevlig tidningssida att titta på.
135449
När du klickar på en nyhet så viks den sidan nedåt så du kan läsa nyheten, riktigt trevligt gränssnitt! Helt klart något för någon som kanske saknar morgontidningen ibland. Riktigt snygg programikon med.
Samtidigt så är detta ett jättebra exempel på den typ av tuffa program som finns till Mac och som är helt frånvarande till Windows. Visst, det är mycket visuellt "fluff" i Times, men det känns som om det är befogat fluff i det här fallet. Det gör en skillnad.
Mer i Webblog
Sandmaniatheme till din iPhone
R2D2 Projektor
Ny layout
Times
Skuggor med CSS
Skapa rutor med CSS
Erstta tabeller med CSS
Porträtt av u/elizabeeeef
Jämförelse 135 mm
Porträtt av kompis mamma
Använda utrymmet under trappen
Spelbord
Pimpning av köks-ön
Jag saknar min Dodge!
Acrylic drip
Renoverad ateljé
Nytt hemmakontor
Ny tatuering
Fågel Fenix

Vilken locksång väcker din uppmärksamhet?
Grace
I’m a lumberjack and I’m ok
Dodgen upplagd för försäljning
Gamingstol som kontorsstol
Sun and Stars
Barking up the wrong tree
Light at the end of the tunnel
Serveringsbricka
Regntunnor och grus
Pergola
Uppdatering av ikoner
Renoverat sidobord
Malin och Alex bröllop
Pizza på grillen
Myst linking book and Gehn's Inkwell
Utebord
Bord i biorummet
Mattsvart Dodge
Susann's gravidmage
Simson och Isi
Det blev en Volvo XC90
Ny bil?
Vardagsrumsbord
Altantak
Steven och Susann's bröllop
Trapprenovering
Semesterplanering

En sak jag saknat väldigt länge är en app på till exempel iPad där man kan lägga upp sina sommarplaner. Vi skriver ju givetvis upp i kalendern när vi tar semester, när det är skollov och liknande, men det trängs ju med en massa annat onödig information när man vill sätta sig ned och planera semester, ledighet, aktiviteter. Man vill gärna ha en sjysst översikt över bara det som ...
Paulig och Release Finans

Detta är helt galet. 2015 så skaffade vi en rätt så high end-espressomaskin till kontoret. En Thermoplan One. Företaget som levererade den heter Paulig och med dem skrev vi ett hyresavtal på maskinen.
Mother of Dragons
Maleficent
Bakbord
Extrabord till jul
Renoverat vardagsrumsbord
Nattduksbord
Crock Pot
PanPastel
Tron för Sigge
Road Trip Italien!
#inlineditbutton