Halleluja
2007-09-09 - apple, iphone, rykte
0
iphonetmobileadlg
Halleluja
Jag vet, jag brukar inte blogga om Apple-rykten, men det här var så himla trevligt så jag kunde inte låta bli. Apple lanserade ju en 16GB-version av sin iPod touch men iPhone fortsatte vara bara 8GB, vilket många tyckte var underligt.
Nu har tyska T-Mobile (vilka har de exklusiva rättigheterna i tyskland) råkat läcka ett reklamblad (synd att alla inte är lika duktiga på att vara hemliga som Apple) om deras erbjudande inför iPhone-försäljningen. Förutom att förgerna är apfula och att dom råkat kalla den "Apple iPod" (ja se tyskar) en gång så ser vi att det kommer en 16GB-modell, Vad bra! Men vad är det för speciellt med det egentligen? Ja, inget egentligen, det visste vi ju skulle komma.
Nej, det speciella är deras prisplan som tydligt visar att detta är en 3G-telefon som stöder både amerikanska HDSPA och europeiska UMTS! Halleluja! Det verkar som om vi kommer få en 3G-telefon när den väl kommer till Sverige (vilket år som helst). Mycket bra nyheter. Vad sägs om GPS också, Apple?
Mer i Webblog
PCplattformen dende Min Pronto Ny SpelPC Halleluja Detta suger Apple Sandmaniatrjor Vilken iPod
Nyckelord: apple, iphone eller rykte
Sandmaniatheme till din iPhone iPhonerecension Jag har en iPhone Halleluja Text i ikoner iLifeikonerna Billigare och snabbare