Vilken iPod?
2007-09-06 - apple, iphone, ipod, prylar
0
classicsilver
Jaha, då var det kört igen då. Som vanligt så får man gravt ha-begär efter varje Apple keynote, men efter den senaste, som man kan se här så är det inte bara ett stort ha-begär, utan jag vet inte riktigt vad jag vill ha.
Givetvis så väntar jag lika ivrigt som resten av världen på att Apple ska släppa iPhone i mitt land, men jag har hela tiden tänk (förutom hela 3G-grejen och GPS) men det finns ju svagheter även med den modellen. Alla modeller har ju för och nackdelar och det är svårt att veta vilken modell man ska välja numera, ett problem som man i regel inte haft med Apple-produkter.
07nanofam
Nackdelarna med alla utom iPod classic är ju lagringsutrymmet. Jag har mycket musik och förutom att det är smidigt att alltid ha allt med sig så fungerar det ju också som backup av musik och foton. Men, jag lyssnar ju i regel sällan på all min musik hela tiden, och med lite disciplin så kan jag välja vilka foton och vilken musik som ska vara på min iPod.
touchhand
Jag har en idag och är nöjd med den. Jag kollar aldrig på film på den (för jag åker ju inte buss till jobbet och sådant) och i regel pluggar jag in den i min iPod connector i min Volvo. Och där är jag ju ändå begränsad till 10 stycken spellistor. Detsamma med min och som ju vore perfekt om man pendlade, vilket jag tyvärr inte gör.
Så vilken iPod ska man ha då? Eller ska jag slita vidare med min 80GB och vänta på iPhone? Nej, det känns inte som ett alternativ. Då är det ju iPod touch som är den givna kandidaten. Den är frän, fräsch och har en hel del fräna nya funktioner som iTunes Wifi Store som gör att du kan köpa musik direkt från iPod:en, en funktion som alla har velat ha sedan dinosaurierna dog ut.
Men sen kommer ju iPhone och då är man körd igen. Jobbigt att vara pryltokig!

Uppdatering

Jag har nu beställt iPod touch. Kändes som det rätta valet. Jag har även beställt spel-pc'n som jag pratade om tidigare.
Mer i Webblog
Halleluja
Detta suger Apple
Sandmaniatrjor
Vilken iPod
Skrmdump
Bygga PC
Text i ikoner
Nyckelord: apple, iphone, ipod eller prylar
Sandmaniatheme till din iPhone
iPhonerecension
Jag har en iPhone
Vilken iPod
Min hembio
iLifeikonerna
Billigare och snabbare
Porträtt av u/elizabeeeef
Jämförelse 135 mm
Porträtt av kompis mamma
Använda utrymmet under trappen
Spelbord
Pimpning av köks-ön
Jag saknar min Dodge!
Acrylic drip
Renoverad ateljé
Nytt hemmakontor
Ny tatuering
Fågel Fenix

Vilken locksång väcker din uppmärksamhet?
Grace
I’m a lumberjack and I’m ok
Dodgen upplagd för försäljning
Gamingstol som kontorsstol
Sun and Stars
Barking up the wrong tree
Light at the end of the tunnel
Serveringsbricka
Regntunnor och grus
Pergola
Uppdatering av ikoner
Renoverat sidobord
Malin och Alex bröllop
Pizza på grillen
Myst linking book and Gehn's Inkwell
Utebord
Bord i biorummet
Mattsvart Dodge
Susann's gravidmage
Simson och Isi
Det blev en Volvo XC90
Ny bil?
Vardagsrumsbord
Altantak
Steven och Susann's bröllop
Trapprenovering
Semesterplanering

En sak jag saknat väldigt länge är en app på till exempel iPad där man kan lägga upp sina sommarplaner. Vi skriver ju givetvis upp i kalendern när vi tar semester, när det är skollov och liknande, men det trängs ju med en massa annat onödig information när man vill sätta sig ned och planera semester, ledighet, aktiviteter. Man vill gärna ha en sjysst översikt över bara det som ...
Paulig och Release Finans

Detta är helt galet. 2015 så skaffade vi en rätt så high end-espressomaskin till kontoret. En Thermoplan One. Företaget som levererade den heter Paulig och med dem skrev vi ett hyresavtal på maskinen.
Mother of Dragons
Maleficent
Bakbord
Extrabord till jul
Renoverat vardagsrumsbord
Nattduksbord
Crock Pot
PanPastel
Tron för Sigge
Road Trip Italien!
#inlineditbutton