Paris!
2007-07-19 - resa, semester
137
eiffel
Paris!
Vi ska åka till Paris, allihopa! Det är bokat och klart. Vi åker i oktober! Jag och Tina har alltid velat resa mycket mer och våra semestrar har tyvärr varit lite... ja, enklare. Saker som legoland och Astrid Lindgrens Värld har fått tagit plats istället för Gran Canaria och Kinesiska muren. Inget fel på Astrid Lindgren, förstås, men äventyraren inom oss (Indiana Jones i mig, Lara Croft i henne) söker efter något mer.
Och nu hade vi möjligheten att komma iväg så vi tog den. Eller snarare, jag tog den - för Tina fick inte följa med in på resebyrån när det skulle bokas. Hon blir så otroligt nojjig och tror att jag ska sitta och beställa lyxresor för hundratals tusen kronor som vi inte ens har. Efter fem minuter inne på resebyrån (i väntstolarna) så bad jag henne gå och shoppa istället, vilket hon lydigt gjorde. En timma senare så möttes vi igen och då hade jag bokat klart allt. Smidigt som tusan!
Så, vi ska bo sex nätter på ett hotell precis på Disneyland, vilket betyder att vi har fri entré till parken varje dag. Det tar en timme in till Paris med tåg så vi ska ju in ett par dagar dit med, upp i Eiffeltornet och ha oss förstås. Men vad gör man mer? Har ni några bra tips på aktiviteter i kulturens och modets huvudstad? Jag skulle bra gärna vilja in i Louvren för att bara ha sett Mona Lisa på riktigt, men utöver det så vet jag inte riktigt.
Sen frågade jag lite om prisuppgifter för en resa för bara mig och Tina till våren till Tokyo! Det vore så otroligt häftigt. Hoppas vi har råd och tid för en sådan resa då.
Mer i Webblog
Coca Colas nya design Draken flyger lgt Domkyrkan i Vsters Paris Foto p bilen Vngsta HDR Nytt spamsystem frn Microsoft
Nyckelord: resa eller semester
Semesterbloggen Fjllvandring Husbilssemester Paris