Jack Bauer!
2007-06-19 -
204
24
Jack Bauer!
Jack Bauer, vi saknar dig så! Jag och tina har nu kollat på alla sex säsonger av 24, men nu är det slut. Säsong 7 har inte ens börjat spelas in.
24 har varit otroligt spännande och den ständiga "Sitta och mysa i soffan med varandra framför TV'n" aktiviteten. Både jag och Tina gillar att se på film (bara det är ny film, anser Tina) men det har helt bytts ut mot Jack Bauer, som jobbar på Counter Terrorist Unit i Los Angeles och har haft fler dåliga dagar än vad man trodde möjligt.
För er som inte har koll på 24 så är det en serie där varje säsong är ett dygn, och varje avsnitt är en timme på det dygnet. Allt sker med andra ord i "realtid" och nästa avsnitt tar vid exakt där det förra slutade. Det betyder att varje säsong är som en 24 timmar lång film, och det har funkat väldigt bra för oss. Spännande är bara förnamnet!
Det var en kompis till mig som tipsade om 24 och lånade ut säsong 1-boxen. Sen var det kört. Efter bara ett par avsnitt så var vi obönhörligen fast i serien. Sen var det bara att gå vidare till nästa säsong hela tiden. Men nu är det slut. Vi har ingen serie att plöja igenom på kvällstid. Att se serier på TV är ju värdelöst eftersom då måste man ju vänta en hel vecka mellan avsnitten. Det fungerar ju inte alls! Nej, DVD-box är det som gäller, så klart.
Vi har även plöjt igenom hela säsong ett av Heroes, som också var ruskigt spännande, men säsong två finns inte ute ännu, så det blev lite tomt efter ettan...
Mer i Webblog
Philips Pronto CSS eller tabeller Aktiebolag Jack Bauer FBI bestller datorsystem Apple vs Europa Fjrrkontrollsdjungeln