Spislös igen
2007-06-14 - renovering
234
db0c566e075d0e555717408815d470d7
Jaha, typiskt. Precis när köket var färdigt så slutar ju nya fina induktionsspisen att fungera. Bah! Vad vi än gjorde så utlöste spisen jordfelsbrytaren när vi satte på en platta. Inte så himla praktiskt!
Serviceteknikern var förbi i morse och skruvade isär och såg inga direkta fel på den så han tog med sig den, och nu har vi bara ett gapande hål i bänkskivan där den satt. Typiskt! Och reservdelar kanske kommer in nästa vecka, så det blir spisfria mattilredningsmetoder en stund till med andra ord. Tur att det är grillväder åtminstone!
Jag blev också klar med en tavla idag. Eller klar och klar, jag började måla den idag och gjorde klart den idag. Lät mest som om det var ett långt projekt, men det var det alltså inte. Det var Stillman som ville ha en tavla att ge bort när han ska på bröllop på lördag. Faktum är att hon som gifter sig är en gammal klasskompis till mig. Jag har tagit kort på tavlan men glömde bort att tömma kameran innan jag stack till jobbet. Får lägga ut den sen. Eller så kanske jag borde vänta tills på lördag? Men jag tror inte hon läser detta ändå.
20070607033
Skickar med en lite skojig bild från Swedbank här i stan. Vad är poängen med detta? Vi skriver ena raden på svenska men den andra på engelska? Hallå i huvudet?
20070531029
Sen var jag och kollade på en ny hatt. Tror jag gillade denna, men den skulle ha funnits i svart helst! Vi får väl se om det blir något av den.
Mer i Webblog
Apple vs Europa Fjrrkontrollsdjungeln Solnedgng Spisls igen Det ska fungera Lagliga pirater En webbutvecklares mardrm
Nyckelord: renovering
Svrt att tnka Verandan nstan helt klar Ny veranda p framsidan Spisls igen Kket r klart Kakling i kket Kket  uppdatering