Köket är klart!
2007-06-12 - renovering
218
DSC0584
Köket är klart!
Ja, det har faktiskt varit klart i drygt två veckor, men jag har inte tagit några kort för det har varit lite för stökigt. Men nu så är det klart och ni vet inte hur skönt det känns! Ok, så det är lite pill kvar på den nya väggen vid TV'n som jag inte fått till än, men i det stora hela så är allt klart.
DSC0586
Jag måste säga att jag är lite stolt över det här köket. Faktum är att jag faktiskt renoverat köket helt själv. Visst, min mor hjälpte mig montera lite IKEA-skåp och så, men i det stora hela så har jag gjort det mesta helt själv. Jag har slitit ut det gamla köket, lagt nytt golv, slitit ned gammalt kakel, byggt ny vägg, satt upp hela köket, installerat vitvaror, kaklat både i köket och den nya TV-väggen, satt upp lister, belysning, satt ihop bänkskiva, försänkt spishällen och allt annat som man måste göra när man bygger ett helt kök. Det enda jag inte gjort själv är avlopp och elektricitet. Så ja, jag är helt enkelt lite stolt över detta. Och jag tycker det blev riktig riktigt bra. Jag och Tina är så himla stolta och vårt kök känns så himla lyxigt. Då har man ju gjort något rätt, eller hur?
Mer i Webblog
Det ska fungera Lagliga pirater En webbutvecklares mardrm Kket r klart Musiktips Hembion nrmar sig Min far hrmapan
Nyckelord: renovering
Verandan nstan helt klar Ny veranda p framsidan Spisls igen Kket r klart Kakling i kket Kket  uppdatering Tillbaka p ruta ett