Modellbygge
2006-11-26 -
574
atat2
Med risk för att bli stämplad (ännu mer) som nörd, så... För många år sen så byggde jag en hel del modeller. Det var faktiskt skitskoj, och jag önskar nästan jag kunde göra det numera också, men jag har ju varken tid eller utrymme. När vi flyttade till villan så inredde vi två barnrum, till skillnad från i radhuset, där jag hade ett hobbyrum. Så när vi flyttade så ställde jag alla mina modeller hos min mor, eftersom jag inte kunde slänga bort dem.
Nu har min mor flyttat till en lägenhet, så modellerna kunde i stå hos henne längre, så jag har tagit hit dem igen. Jag vet inte vart jag ska göra av dem, men jag passade på att fota dem alla (om jag nu skulle slänga dem). Så här är lite bilder!
Detta är en modell av en Porsche 928 som jag och Stillman byggde om rätt rejält. Lite jetmotorer och sådant gör ju en bil mycket intressantare, eller hur?
En Millenium Falcon och en AT-AT. Jag gillar ju Star Wars och när dom fanns som modell så kunde jag inte låta bli att bygga dem.
En F15 Eagle och en F4 Phantom. Tamiyamodeller, riktigt trevliga modeller. Mycket skojiga att bygga.
Precis som med Porschen så var jag inne i en period där jag skulle bygga om bilar till något som liknade dem i Mad Max: Beyond Thunderdome. Även DeLorean i Tillbaka till framtiden var lite av inspiration...
En stridsvagn. Jag skar upp "karossen" och satte in en synlig motor. Tyckte jag var lite händigt då.
En F16-cockpit, otroligt mycket pill, men också väldigt skoj.
Så,d et var en liten historieblick bakåt, mest för min egen skull. Skoj att titta på dessa gamla modeller och tänka på när man gjorde dem. Undrar om Jyrki, en annan kompis som också byggde modeller, har kvar några modeller. Eller det är kanske bara jag.
Mer i Webblog
ntligen kom den Power nap Zune Modellbygge Datorproblem Trasig dator 2D till 3D samt konturer